Verkoop recreatiewoningen

 
Verkoop recreatie-woningen
 

Bent u in het bezit van een recreatiewoning in Drenthe of Fryslan en overweegt u dit te verkopen? Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op! Als gespecialiseerde partner in de verkoop van recreatiewoningen bent u bij ons aan het juiste adres. De verkoop van een recreatiewoning is geheel anders dan die van een woonhuis. Vrijwel altijd zijn er statuten en is er een huishoudelijk regelement van een vereniging van eigenaren. Voor potentiele kopers vaak lastig te begrijpen. Een recreatiewoning heeft een hoge emotionele waarde, het is dan ook belangrijk dat belangstellenden het juiste positieve gevoel bij uw woning krijgen!

Klaas neemt u alle werk rond de verkoop van uw recreatiewoning uit handen. Vaak woont u als eigenaar niet in de buurt, een onverwachte bezichtiging kan voor veel stress zorgen. U wilt immers dat uw bungalow er tip-top uitziet voor potentiele kopers! Wij zorgen daar voor! Uiteraard verzorgen wij de bezichtigingen en doen we ons best uw recreatiewoning tegen zo gunstige mogelijke condities voor u te verkopen.

funda

Uw te koop staande recreatiewoning dient landelijk bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te worden gebracht. Wij zorgen voor een heldere presentatie op internet. Uw recreatiewoning wordt op de grootste huizensite van Nederland, Funda, optimaal gepresenteerd! Dit doen we ook op: Huislijn.nl, Huizenvinder, Mitula, Jaap, Zoekallehuizen.nl, Koopwoningen.nl, Marktnet, Klaasrecreatie en desgewenst op Marktplaats en Speurders.nl

verkoop

Klaas is uw specialist!


Contact